moderni regali
Dnevne sobe

Kako izgledajo moderni regali za dnevne sobe?

Ste ravno v fazi izbire novega regala za vašo dnevno sobo? Ste nekoliko zmedeni, saj niste prepričani, kakšen regal kupiti, koliko prostora v dnevni sobi dejansko potrebujete in kaj vse bi bilo dobro, da vaš novi dnevni regal sestavlja, da slučajno kasneje ne bi obžalovali, da ste kupili nekaj, kar dejansko ne izpolnuje vseh vaših zahtev? Verjemite nam, niste edini!

Števili se sprašujejo, kako kupiti najbolj primerno pohištvo, kar je povsem logično, saj pohištva ne kupujemo vsak dan kajne? Pohištvo kupimo enkrat in potem ga uporabljamo več let. Pohištvo prav tako ni poceni in veliko ljudi si niti ne more privoščiti, da bi se kaj preveč izmišljevali. Morajo kupiti določene kose pohištva, ki jih potrebujejo, poskrbeti morajo, da to pohištvo izgleda lepo in privlačno, prav tako pa morajo paziti tudi na ceno.

Kako torej izgledajo moderni regali za dnevne sobe?

V kolikor ste pripravljeni plačati nekaj več denarja za vaše nove dnevne regale, potem boste imeli na trgu precej večjo izbiro. V kolikor cena ni tako velika težava, se lahko brez večjih težav odločite za nekoliko bolj moderne dnevne regale, ki pa izgledajo nekoliko drugače, kot bi si velika večina mislila.

Sedaj je zelo težko definirati, kaj je trenutno v modi, saj je na trgu mogoče dobiti kar nekaj različnih vrst pohištva in vse to pohištvo nekako velja za moderno. Drži pa dejstvo, da je čedalje bolj pogosto v modi minimalistično pohištvo. Pohištvo, ki ne zasede veliko prostora ali je morda z drugimi besedami celo “neopazno”. Takšno pohištvo lahko vidite tudi na tej spodnji sliki:

Na tej fotografiji lahko vidite, kako neki izgledajo moderni regali za dnevne sobe. Gre za minimalističen pristop, ki se precej razlikuje od standardnega. Do sedaj je veljalo, da morajo biti dnevni regali sestavljeni iz več različnih kosov pohištva, iz leta v leto pa opažamo, da temu ni več tako. Ljudje prisegajo sedaj na nekoliko drugačno pohištvo, kar je nekako logično, saj smo se kot kaže naveličali starega pohištva in smo se ljudje raje pričeli odločati za bolj elegantno, minimalistično pohištvo.

Barve, ki so trenutno v modi so prav tako nekoliko bolj “umirjene”. Na trgu je namreč danes precej težje najti moderno pohištvo, ki bi bilo narejeno v zelo veliko živih barvah. Za pohištvo, ki ga bomo uporabljali doma je značilno, da ima bolj umirjene barve, bolj sproščene barve. Seveda pa je mogoče dobiti tudi drugačne, še posebej, če se boste odločili za pohištvo po meri, kajti potem boste imeli zares vso izbiro v vaših lastnih rokah. Mizarju boste lahko naročili, da vam izdela pohištvo v točno določenih dimenzijah, oblikah in tudi barvnih odtenkih in vzorcih.