mizar

Iščete mizarja, ki vam bo izdelal kakovostno pohištvo po meri po ugodni ceni?

Mizar, kateremu boste zaupali to delo, mora biti izkušen, natančen, premišljen in seveda navsezadnje tudi ugoden. Mizar je poklic, ki je v zadnjem času precej iskan, saj dobrih mizarjev primanjkuje, povpraševanje po pohištvu izdelanem po naročilu pa je iz dneva v dan večje.

Na tej spletni strani vam bomo pomagali poiskati kakovostnega mizarja, kateremu boste zaupali vaš projekt. Na tej spletni strani boste lahko z izpolnitvijo samo enega kontaktnega obrazca pridobili tudi več ponudb različnih mizarjev, nato pa se boste na podlagi pridobljenih ponudb lahko odločili za vam najbolj primernega ponudnika.

Mizar vam bo z veseljem priskočil na pomoč in vam pomagal do vašega sanjskega pohištva. Vi mu morate le zaupati vaše želje in zahteve, vse ostalo pa lahko prepustite strokovnjaku, ki se je za ta poklic šolal vrsto let, nato pa je pričel z nabiranjem izkušenj, ki mu danes omogočajo, da svoje delo opravlja na visokem nivoju.

Pridobite popolnoma brezplačne in neobvezujoče ponudbe za pohištvo po meri z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Strinjam se, da se moji podatki posredujejo različnim podjetjem z namenom priprave ponudbe za moje povpraševanje. Strinjam se, da mi na vpisan email pošiljate novice s te spletne strani.

1.) Zakaj najeti mizarja?

Če imate doma kakšne “čudne” dimenzije prostora, ali bolje rečeno “ne standardne” dimenzije prostora, boste skoraj zagotovo naleteli na težave, ko se boste lotili opremljanja vašega stanovanja. Na trgu je mogoče kupiti veliko pohištva, ki je že izdelano, toda v tem primeru se boste srečali z omejitvijo predvsem glede samih dimenzij, saj ne boste imeli veliko proste izbire, pač pa boste morali slediti standardom, ki so veljajo na trgu.

V takem primeru se ljudje najpogosteje odločijo za pohištvo, ki je narejeno po meri, saj lahko tako brez večjih zapletov maksimalno izkoristijo celoten prostor, ki ga imajo na voljo. Vsekakor je to boljša izbira, kljub temu, da je mizar nekoliko dražji, saj boste s pohištvom po meri najverjetneje bistveno bolj zadovoljni.

Če se odločite za mizarja, ki bo izdelal vaše pohištvo po naročilu, potem boste imeli glavno besedo glede barve, vrste lesa, vzorcev, uporabljenih materialov itd. samo vi. Vi ste tisti, ki boste imeli glavno besedo pri sprejemanju pomembnih odločitev in verjemite nam, da lahko na koncu zaradi tega dobite pohištvo, na katerega boste dejansko zelo ponosni.

Mizar lahko tudi poskrbi, da boste imeli vse pohištvo v vašem stanovanju v enakem stilu, kar bo vaše stanovanje naredilo še toliko bolj elegantno – moderno. Pohištvo, ki ga izdela mizar po naročilu velja običajno tudi za bistveno bolj kakovostnega. Gre za pohištvo, ki ima zelo dolg rok trajanja, zato vam ni potrebno skrbeti, da bi morali že v nekaj letih zamenjati, saj se v osnovi ne obrablja tako hitro.

2.) Kaj morate vedeti preden se odločite za pohištvo po meri?

Prva stvar, na katero bi vas radi opozorili je ta, da je mizar običajno dražji, kot pa če bi se odločili za pohištvo, ki je že izdelano. V kolikor se boste torej odpravili v prodajalno in kupili kos pohištva, ki je bil izdelan v masovni proizvodnji, boste zanj sicer plačali manj, toda imeli boste omejitve glede dimenzije, barv, vzorcev in ostalih pomembnih stvari. Če pa se odločite za izdelavo pohištva po meri, boste plačali nekoliko več, boste pa na koncu z izdelkom lahko bistveno bolj zadovoljni.

Prav tako se morate zavedati, da je izdelava pohištva lahko zamudna. Še posebej v primeru, da se odločite za mizarja, ki je precej zaseden in ne uspe vseh naročil urediti v dogovorjenem roku. To je običajna praksa, zato bodite potrpežljivi. Izplača se počakati nekaj dni več, saj boste na koncu z izdelkom lahko bistveno bolj zadovoljni.

V Sloveniji je na voljo veliko mizarjev, vseh pa žal ne gre pohvaliti. V kolikor želite zares kvalitetno pohištvo, morate izbrati nekoga, ki ima veliko izkušenj in znanja s tega področja, saj boste le tako lahko na koncu zadovoljni s celotno storitvijo in samim končnim izdelkom.

3.) Kaj vse mizar lahko izdela za vas?

Mizar lahko za vas izdela praktično vse, kar je izdelano iz lesa. Morda potrebujete samo kakšne police, manjše omare, nočne omarice… Lahko gre za res majhen kos pohištva, pa vam bo mizar še vedno lahko priskočil na pomoč.

Lahko pa se na mizarja obrnete tudi z večjim projektom, kot je denimo izdelava večje kuhinje po meri, izdelava celotnega pohištva za spalnice, otroške sobe, kopalnice… Možnosti so praktično neomejene. Prav lahko se odločite tudi za pohištvo, ki ga boste uporabljali zunaj. Tudi pri reševanju takšnih projektov, vam kakovosten mizar lahko priskoči na pomoč, zato se ne omejujte in vedno vprašajte mizarja, kaj vse vam lahko izdela. Bo že sam povedal v kolikor bo mnenja, da kakšnega kosa pohištva ne more izdelati.

To se običajno zgodi v primeru, da nima na voljo vsega potrebnega orodja, da bi določen kos pohištva lahko sploh izdelal. V takem primeru ga prosite, če vas lahko napoti h nekomu, ki ima na voljo vse potrebno. Mizarji se med seboj dobro poznajo, zato imate lepe možnosti, da na takšen način najdete pravega izvajalca.