kopalnice po meri

Iščete nekoga, ki vam bo izdelal kopalnico po meri na moderen ali klasičen način?

Prenavljate vašo kopalnico? Na tej spletni strani boste lahko našli kakovostne Slovenske mizarje, ki bodo za vas izdelali vrhunske kopalnice po meri. Za vas bodo izdelali vso potrebno pohištvo, da boste lahko prostor v vaši kopalnici maksimalno izkoristili.

Kopalnice po meri so zelo pogosta izbira številnih ljudi, saj omogočajo popolno prilagajanje pohištva njihovim željam in zahtevam. Prav tako je za kopalniško pohištvo po meri značilno tudi, da so izdelane na vrhunskem nivoju, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost za večletno uporabo.

Če bi želeli pridobiti ponudbe kakovostnih slovenskih mizarjev, izpolnite spodnji obrazec in v zelo kratkem času boste prejeli kakovostne ponudbe. Svetujemo vam, da mizarju vedno zaupate čim več informacij, kot tudi vse vaše želje in zahteve, saj bo le tako lahko izdelal vaše sanjsko pohištvo za vašo novo kopalnico.

Pridobite popolnoma brezplačne in neobvezujoče ponudbe za kopalnice po meri z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Strinjam se, da se moji podatki posredujejo različnim podjetjem z namenom priprave ponudbe za moje povpraševanje. Strinjam se, da mi na vpisan email pošiljate novice s te spletne strani.

1.) Zakaj se odločiti za kopalniško pohištvo po meri?

Pri večini kopalnicah, ki jih uporabljamo pri nas se večina ljudi srečuje z enakim problemom – pomanjkanjem prostora. Predvsem v kakšnih manjših stanovanjih so kopalnice običajno tiste, katerim so dodelili najmanj prostora in zato je še toliko bolj pomembno, da med prenovo kopalnice še toliko bolj “strateško” razmišljate, da boste zares maksimalno izkoristili prav vsak kotiček.

Kopalnice po meri vam omogočajo, da maksimalno izkoristite prav vsak delček prostora, ki vam je na voljo. Če se boste odločili za že izdelano kopalniško pohištvo, ne pričakujte, da boste uspeli tako dobro izkoristiti prav vsakega koščka prostora, ki ga imate na voljo.

Kopalnica velja za precej “delikaten” prostor, saj so v kopalnici prav vsi predmeti redno izpostavljeni veliki količini vlage in nekoliko višjim temperaturam, zato je potrebno paziti, da boste vgradili le dele pohištva, ki so odporni na vlago in toploto. Kopalniško pohištvo po meri je idealna rešitev, saj se boste z vašim mizarjem lahko dogovorili, da uporabi le najkvalitetnejše materiale. Dogovorite se tudi, da bo mizar uporabil kvalitetne (na vlago in toploto odporne) materiale za vodila, nosilce, brez katerih pohištvo ne more opravljati svojega namena.

Če naročate kopalnice po meri, boste lahko izbrali točno takšne barvne kombinacije, ki so vam všeč, lahko se boste odločili za les, ki vam je najbolj pri srcu, mizar pa vam bo kose pohištva izdelal v natančnih dimenzijah, ki jih imate na voljo. Na takšen način vam bo vaša nova kopalnica bistveno bolj všeč, prav tako pa bo tudi njena funkcionalnost na bistveno višjem nivoju. Kopalnice po meri vam omogočajo tudi, da uporabite različne kombinacije materialov, kot so keramika, les in kamen. Z malo domišljije lahko s temi elementi naredite zares prekrasno kopalnico.

Kopalnica velja za intimni prostor, zato je zelo pomembno, da se v njej počutite maksimalno prijetno in sproščeno, po drugi strani pa mora biti kopalnica tudi zelo enostavna za čiščenje. Odporna mora biti na nekoliko bolj agresivna čistila in ponavljamo – na vlago in toploto (to je zelo pomembno, zato smo želeli večkrat poudariti)

2.) Kaj morate vedeti pred prenovo kopalnice?

Preden se odločite za popolno renovacijo / prenovo kopalnice, je dobro vedeti nekaj stvari, da bo celoten postopek tekel bolj gladko in brez večjih zapletov.

Nekaj stvari, na katere bi vas radi opozorili, smo tukaj našteli za vas:

  • Če se odločate za prenovo celotne kopalnice (in ne samo pohištvenega dela), bodite pozorni, kako boste izbrali ponudnika te storitve. Pomembno je namreč, da najamete nekoga, ki bo delo opravil tako, kot se spodobi, brez nepotrebnih zavlačevanj in nevšečnosti. Na trgu je namreč mogoče najti kar nekaj ponudnikov, ki se ne držijo dogovorjenih rokov, svoje delo pa opravijo slabo ali pod pričakovanji.
  • Odločite se za 3D izris kopalnice. Današnja tehnologija vam to omogoča in zakaj se ne bi pred prenovo prepričali, da vam bo vaša nova kopalnica dejansko všeč? 3D izris kopalnice vam številni ponudniki danes ponujajo popolnoma brezplačno, zato vas vzpodbujamo, da to storitev tudi preizkusite.
  • Pred prenovo kopalnice je dobro najti tudi mizarja (v kolikor boste vgrajevali kopalniško pohištvo po meri), ki bo za vas izdelal pohištvo po naročilu. Mizarji, ki so izkušeni vam bodo zagotovo znali najbolje svetovati, kakšen les in ostale materiale bi bilo dobro uporabiti, da bo vaše pohištvo preživelo dolga leta v zahtevnih kopalniških pogojih.
  • Kopalnico si vedno uredite tako, da vam bo všeč, saj gre za intimni prostor, kjer se morate počutiti udobno in prijetno. Raje investirajte nekaj denarja več, saj vam ne bo žal
  • Poskrbite, da bo funkcionalnost kopalnice na visokem nivoju, saj si ne želite, da bi vam kasneje pričelo primanjkovati prostora za vse pomembne stvari, ki sodijo v kopalnico. Dobro premislite o vsem tem, preden se odločite za prenovo.

3.) Ali ste vedeli?

Številni ljudje imajo dom urejen tako, da se pralni in morda tudi sušilni stroj nahaja v kopalnici. Izkušeni mizarji vam bodo lahko pomagali, da ju elegantno skrijete, kar bo vašo kopalnico naredilo precej bolj elegantno in urejeno.

Če imate kopalnico, ki ima problematično malo prostora na razpolago, je dobra ideja ta, da izkoristite vse prostor, ki ga imate na voljo od tal in vse do stropa. Izkušeni mizarji vam bodo to brez večjih težav uredili in vam tako priskrbeli še nekaj več dodatnega prostora, kamor boste lahko pospravili vse vaše stvari.

Ko prenavljate kopalnico, bodite zelo pozorni tudi na osvetljavo in ogrevanje le te. Če ne boste luči pravilno izbrali in še bolj pomembno, pravilno postavili, boste lahko imeli težave. V kopalnici se ljudje urejamo, zato seveda potrebujemo dovolj svetlobe, da lahko opravimo vsa naša opravila. Posvetujete se z mizarjem, kje bi bilo vse pametno postaviti osvetljavo (luči) in seveda kakšne luči izbrati. Pogovorite se tudi o tem, kje se bodo nahajale vtičnice za elektriko, saj je to nekaj, na kar ljudje ne pomislijo, dokler seveda ni že prepozno.

Mizarji vam lahko izdelajo kakršnokoli pohištvo boste želeli. V kopalnici se običajno uporabljajo kakšni predalniki, omarice z manjšimi policami, kopalniške omare v katere se vgradi umivalno korito in še bi lahko naštevali. Najbolje bo, da se sami odločite, kaj vse bi v kopalnici potrebovali, nato premislite še o tem, kaj vam vaš prostor vse omogoča in tako boste dobili odgovor na to, kaj bi bilo v vašem primeru najbolj pametno izbrati.