izdelava pohištva po meri

Iščete nekoga, ki vam bo izdelal pohištvo po meri na moderen ali klasičen način?

Na tej spletni strani lahko na hiter in izjemno enostaven način pridobite več ponudb kakovostnih slovenskih mizarjev, ki imajo večletne izkušnje. Izdelava pohištva po meri je njihova strast, zato se bodo maksimalno potrudili, da dobite pohištvo, ki si ga zaslužite!

Izdelava pohištva po meri je umetnost. V kolikor imate posebne želje vam svetujemo, da to delo zaupate le najbolj izkušenim izvajalcem, ki vas zagotovo ne bodo pustili na cedilu. Izdelava pohištva po meri vam bo omogočila maksimalen izkoristek vašega prostora, prav tako pa boste na ta način dobili točno takšno pohištvo, kot ste si ga vedno želeli.

Če bi radi v zelo kratkem času prejeli več ponudbo kakovostnih slovenskih mizarjev, izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in čim bolj natančno opišite vaše želje. V kratkem lahko pričakujete ponudbe naših mizarjev.

Pridobite popolnoma brezplačne in neobvezujoče ponudbe za pohištvo po meri z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Strinjam se, da se moji podatki posredujejo različnim podjetjem z namenom priprave ponudbe za moje povpraševanje. Strinjam se, da mi na vpisan email pošiljate novice s te spletne strani.

Naša ponudba:

Na tej spletni strani lahko pošljete povpraševanje našim mizarjem za najrazličnejše kose pohištva. Verjamemo, da ne obstaja kos pohištva, ki ga naši kakovostni mizarji ne bi znali izdelati, zato vam svetujemo, da jim pošljete povpraševanje in se z njimi direktno pogovorite o vseh vaših željah in zahtevah. Tukaj lahko vidite le nekaj kategorij pohištva po meri, katere vam ponujajo naši mizarji.

omare iz kakovostnega lesa

Omare po meri

Za vas bodo naši mizarji izdelali omare po meri, ki bodo narejene po vašem okusu in v točnih dimenzijah, kot jih potrebujete. Povprašajte za brezplačno ponudbo še danes.

spalnice-slika-4

Postelje po meri

Potrebujete novo posteljo izdelano po meri? Naši mizarji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam izdelali posteljo po meri točno takšnih dimenzij in dizajna, kot si boste zamislili.

slika-garderobne-omare-3

Garderobne omare po meri

Bi radi imeli doma garderobne omare, ki bodo izdelane po meri? Obrnite se na naše izkušene mizarje, ki vam bodo izdelali garderobne omare, kot ste si jih vedno želeli imeti.

otroške sobe po meri

Otroške sobe po meri

Bi vaše otroke radi presenetili z otroškimi sobami, ki bodo izdelane po naročilu prav posebej za njih? Naši mizarji vam bodo z veseljem pomagali, da presenetite vaše otroke.

spalnice-slika7

Spalnice po meri

Imate doma kakšne posebne dimenzije vašega prostora, ki je mišljen za spalnico? Naročite si spalnice po meri, da boste lahko maksimalno izkoristili prostor, ki ga imate na voljo.

kuhinje-slika-4

Kuhinje po meri

Bi želeli, da izkušen mizar izdela vašo novo sanjsko kuhinjo po meri? Kuhinje po meri vam bodo izdelali tako, da boste z njimi maksimalno zadovoljni, bodo pa za dolgoletno uporabo.

kopalnica-izdelana-po-meri

Kopalnice po meri

Kopalnice imajo lahko precej komplicirane dimenzije samega prostora. Naročite si kopalnice po meri, da boste lahko izkoristili vsak centimeter vaše kopalnice in jo naredili čim bolj funkcionalno.

1.) Zakaj je izdelava pohištva po meri tako priljubljena?

Veliko ljudi ima težave zaradi prostorske stiske ali zaradi nestandardnih dimenzij svojih prostorov. V takem primeru kaj dosti drugih rešitev ni vidite, kot pa da se odločijo za izdelavo pohištva po meri, ki odpira bistveno več novih možnosti in priložnosti.

Izdelava pohištva po meri vam bo omogočila, da boste maksimalno izkoristili prav vsak prostor, tudi tisti, ki ima zares “tečne” dimenzije, kajti mizar bo lahko vaše pohištvo prilagodil točno tako, kot bo to od njega zahteval vaš prostor.

Imate posebne želje, kako bi želeli, da določeni kosi vašega pohištva izgledajo, pa med že izdelanimi kosi pohištva preprosto ne najdete tega, kar bi si želeli? Rešitev je naročilo pohištva, ki bo izdelano po meri, kajti tako boste lahko mizarju zaupali vse svoje želje on pa bo za vas v čim krajšem času izdelal vrhunski pohištvo, ki ga boste lahko uporabljali veliko let.

2.) Izdelava pohištva po meri – koliko stane?

Pohištvo, ki ga mizar za vas izdela po naročilu bo običajno dražje, kot če bi ga kupili v kakšnem salonu pohištva, kjer vam ponujajo kose pohištva, ki so že izdelani. To je seveda logično, saj je pohištvo izdelano po naročilu unikat, mizar mora torej prav vsak kos posebej izdelati ročno, česar seveda masovna industrija že mnoga leta ne pozna več.

Cene so lahko precej višje, lahko pa je odstopanje manjše. Zelo je cena pohištva izdelanega po meri odvisna od vaših želja in zahtev. Odvisno je od tega, kakšne materiale boste izbrali, kako zahtevne kose pohištva boste naročili, prav tako pa na ceno vplivajo tudi dimenzije. V kolikor bo mizar za izdelavo vašega pohištva porabil veliko materiala, bo seveda cena hitro narasla.

Nočemo vas prestrašiti, da so cene zelo visoke, saj dejansko ni tako hudo. Številni mizarji v Sloveniji so vam pripravljeni pohištvo izdelati po relativno dobri ceni. Nekaj denarja več boste morali odšteti, toda razlika ne bo tako velika, da se te opcije ne bi izplačalo vzeti v obzir.