spalnice po meri

Iščete nekoga, ki vam bo izdelal spalnico po meri na moderen ali klasičen način?

Na tej spletni strani lahko z izpolnitvijo spodnjega obrazca hitro in enostavno pridobite ponudbe kakovostnih slovenskih mizarjev, ki bodo za vas izdelali spalnice po meri.

Za spalnice po meri se običajno odločajo ljudje, ki jim veliko pomeni kakovost pohištva, ki ga bodo postavili v svoje stanovanje, prav tako pa je to izjemno priljubljena rešitev za vse, ki imajo nekoliko bolj “težavne” dimenzije prostora, ki je namenjen za spalnico.

V kolikor se odločite za pohištvo izdelano po meri, boste bistveno lažje izkoristili prav vsak kotiček vašega prostora, imeli pa boste tudi povsem proste roke pri izbiri vrste in barve lesa.

Pridobite popolnoma brezplačne in neobvezujoče ponudbe za spalnice po meri z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Strinjam se, da se moji podatki posredujejo različnim podjetjem z namenom priprave ponudbe za moje povpraševanje. Strinjam se, da mi na vpisan email pošiljate novice s te spletne strani.

1.) Kaj vse sestavljajo spalnice po meri?

Spalnice, ki so izdelane po meri vam omogočajo, da si popolnoma prilagodite vse komponente po svoji lastni želji. Prav tako imate na voljo prilagajanje velikosti vsakega posameznega kosa pohištva, ki spada v spalnico. Kaj vse običajno sestavlja pohištvo povsem običajne spalnice:

Velika vgradna garderobna omara

Vsaka spalnica potrebuje vgradno garderobno omaro, ki si jo lahko prilagajate po svojih lastnih željah. Vgradne garderobne omare, ki se jih danes lahko izdela imajo lahko številne funkcionalnosti. Lahko se odločite za izvlečne omare, velika drsna vrata za bolj enostavno uporabo in manjšo porabo prostora, na garderobne omare lahko namestite tudi ogledala, lahko imate odprti del, lahko imate vgrajene predalnike itd. – opcij je danes na trgu nešteto. Spalnice po meri vam omogočajo izdelavo vgradne garderobne omare v veliko različnih dimenzijah in tudi oblikah.

Postelja narejena po meri

Obvezna oprema vsake spalnice je seveda tudi postelja. Nekateri pravijo, da je postelja srce vsake spalnice, kar seveda ni daleč od resnice. V kolikor potrebujete posteljo v nekih posebnih, nestandardnih dimenzijah, potem bo najbolje, da jo naročite po naročilu, kajti tako vam bo mizar lahko izdelal točno to, kar si želite. Spalnice lahko mizarji izdelajo iz različnih vrst lesa, lahko jih naredijo v nešteto različnih dizajnih, prav tako pa lahko mizarju naročite točno višino postelje, ki bi jo najraje imeli. Nekatere postelje izdelane po meri so prave umetnine. Nekaj primerov lahko vidite v zgornji galeriji na tej podstrani.

Nočne omarice

Spalnice po meri sestavljajo tudi nočne omarice, ki so nepogrešljiva oprema vsake sodobne spalnice. Nočne omarice, ki jih danes lahko dobite na trgu so si med seboj lahko zelo različne, vse pa služijo enakemu namenu. Če boste naročali nočne omarice po meri, boste lahko vašemu izbranemu mizarju podali natančna navodila o tem, kaj vse bi želeli imeti, kakšne funkcionalnosti želite, da vaša nočna omarica ima, prav tako pa se boste lahko natančno dogovorili o dimenzijah in samem izgledu le teh.

Predalnik za shranjevanje manjših predmetov ali oblačil

Bi želeli v spalnici imeti tudi predalnik, ki vam bo služil za shranjevanje nogavic, spodnjega perila, kap, rokavic, kravat…? Spalnice po meri vsekakor lahko vključujejo tudi ta del pohištva, zato se, v kolikor bi radi imeli tudi predalnik o tem pogovorite z vašim mizarjem. Verjamemo, da vam bo podal številne dobre nasvete o tem, kakšen predalnik bi vam lahko izdelal, vi pa boste imeli to priložnost, da mu poveste vaše želje in zahteve.

Različne poličke

V kolikor bi radi v spalnici imeli kakšno knjižno polico, polico za odlaganje kakšnih spominkov, sveč, luči ali česa drugega, boste brez večjih težav lahko v spalnice po meri vključili tudi ta kos pohištva. Enostavne poličke se izdela hitro in relativno enostavno, mizar pa bo tudi poskrbel, da se bodo takšne poličke lepo barvno in oblikovno ujemale z ostalimi deli vašega pohištva v spalnici. Le kaj boljšega si sploh še lahko želite?

Miza in stoli

Nekateri se odločijo, da bodo imeli v svoji spalnici tudi mizico (kot nekakšno pisalno mizo), ki jo bodo lahko uporabljali za krajša opravila, prav tako pa se tako mizico lahko uporabi za ličenje in urejanje (predvsem predstavnice nežnejšega spola bodo to verjetno najbolje razumele). Vsaka taka mizica potrebuje tudi udoben in elegantno izdelan stol ali dva, za kar bo prav tako lahko poskrbel izbrani mizar.

2.) Prednosti spalnic, ki so izdelane po meri:

  • Prosta izbira barv, oblike in vzorcev lesa
  • Prosta izbira dimenzij in velikosti postelje, omare, nočnih omaric, poličk…
  • Prosta izbira vrste lesa
  • Možnost vgradnje predalov pod posteljo
  • Funkcionalnost po vaših željah

3.) V spalnici preživimo večino našega časa

Ljudje prespimo približno tretjino naših življenj. Ali ni to kar malo “nor” podatek? Žal pa je resničen. Dejstvo, da povprečen človek v današnjem svetu prespi tretjino svojega življenja nam da jasno vedeti, da je zelo pomembno, kako spimo.

Če boste imeli spalnice po meri, boste z njimi skoraj zagotovo bolj zadovoljni, saj boste mizarju zaupali vse vaše želje, on pa bo za vas z veseljem izdelal vašo sanjsko spalnico. Poskrbite, da se boste zbujali v vaši sanjski spalnici, saj je občutek zares neverjeten in zelo verjetno bo poskrbel za vaše splošno boljše počutje.

Spalnica je tudi prostor za intimnost, zato je še toliko bolj pomembno, da je izdelana po vaših željah, da se boste lahko maksimalno sprostili in se počutili kot doma. Poskrbite, da boste imeli v spalnici na voljo vse potrebno za nemoten in sproščen počitek. Spalnice po meri lahko pri tem pomagajo do te mere, da vsebujejo vse, kar potrebujete vi, za udobno in prijetno bivanje. Zavedajte se, da ima prav vsak človek svoje lastne potrebe, zato se vedno vprašajte kaj najbolj odgovarja VAM in vašemu partnerju.