kuhinje po meri

Iščete nekoga, ki vam bo izdelal kuhinjo po meri na moderen ali klasičen način?

Ta spletna stran vam omogoča, da na hiter in izjemno enostaven način pridobite ponudbe s strani več različnih kakovostnih slovenskih mizarjev, ki bodo za vas izdelali sanjske kuhinje po meri. Cena se trudimo, da je vedno čim boljša za vas.

Kuhinje po meri so običajno rešitev za vse, ki imate nekoliko bolj težavne dimenzije prostora, katerim je potrebno ugoditi. Pohištvo narejeno po meri vam bo omogočilo maksimalen izkoristek vašega prostora, prav tako pa vam bo mizar izdelal pohištvo točno tako, kot si boste to sami zamislili.

Za kuhinje po meri in ostale kose pohištva, ki so narejeni po naročilu se najpogosteje odločajo tudi ljudje, ki bi radi imeli zelo kakovostno pohištvo za svoj dom, ki ga bodo lahko brez večjih težav uporabljali vrsto let.

Pridobite popolnoma brezplačne in neobvezujoče ponudbe za kuhinje po meri z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Strinjam se, da se moji podatki posredujejo različnim podjetjem z namenom priprave ponudbe za moje povpraševanje. Strinjam se, da mi na vpisan email pošiljate novice s te spletne strani.

1.) Kako izbrati pravo kuhinjo za vaš dom?

Kuhinje, ki jih danes najdemo na trgu so bistveno bolj kakovostne, precej drugače zasnovane in bistveno bolj praktične, kot so bile pred leti. Verjamemo, da je lahko proces izbire in nakupa vaše nove sanjske kuhinje naporen in do neke mere celo malo “zmeden” postopek.

Na voljo je nešteto informacij, ogromna izbira in številni kakovostni ponudniki, zato se lahko zdi, da je izbira težka. V primeru, da se boste odločili za kuhinjo, ki je že izdelana je temu morda res tako, če pa se boste odločili za kuhinje po meri, potem boste imeli bistveno več svobode in proste odločitve o tem, kako bo vaša nova kuhinja sploh izgledala.

Koraki, kako se lotiti nakupa kuhinje po meri:

a.) Vsako kuhinjo običajno sestavljajo glavni trije elementi: hladilnik, kuhalna površina in pomivalno korito. Gre za tako imenovani delovni trikotnik in dobro je, da ga imate v mislih, ko načrtujete vašo novo kuhinjo. Poskrbite, da bo dovolj prostora med kuhalno površino in pomivalnim koritom, saj se je to v praksi izkazalo za zelo pomemben dejavnik.

b.) Odločite se za slog kuhinje, ki vam je najbolj všeč. V tej fazi imejte v mislih tudi to, da je dobro slog kuhinje vsaj do neke mere uskladiti s slogom ostalega pohištva v vašem domu. Če se odločite za kuhinje po meri imate na voljo klasičen, tradicionalen ali strogo moderen slog. Vse bolj moderne so tudi kuhinje, ki izražajo rustikalen stil.

c.) Nato pride na vrsto natančna izmera prostora, v katerem se bo kuhinja nahajala. V tej točki lahko izmere naredite sami, vsaj za neko okvirno oceno o tem, koliko prostora imate na voljo, svetujemo pa vam, da končne izmere vedno prepustite mizarju, saj ima on največ izkušenj s tega področja in bo to delo zagotovo opravil tako, kot se spodobi. Mizarstvo kuhinje ima običajno za seboj že ogromno projektov, kar priča o tem, da so kredibilni za natančno izmero vašega prostora.

d.) Na vrsti je izbira materiala oz. vrsta lesa, ki se jo bo uporabilo za kuhinjo, na vrsti je prav tako izbira vzorca, barvnih odtenkov, materialov za ročaje, načine, kako se bodo predali in omarice odpirale itd. – faza, v kateri je zelo pomembno, da dobro premislite o tem, kaj bi si želeli imeti, saj od tu ni več poti nazaj.

e.) Kuhinje po meri vam omogočajo bistveno več svobode pri izbiri različnih elementov, ki jih boste uporabili za vašo kuhinjo. Možnost imate tudi čim bolj praktično razporediti vse izbrane elemente, da bo kuhinja po meri čim bolj ugajala VAM!

f.) V kolikor imate dovolj prostora je smiselno v kuhinjo vključiti tako imenovani “otok”, ki vam bo pridobil kar nekaj dodatnega prostora, prav tako pa je takšen otok izjemno prikupna rešitev, ki pogosto nadomesti funkcijo točilnega pulta v kakšni gostilni.

2.) 3D izris kuhinje po meri. Cena za takšno storitev?

Kuhinje po meri oz. odločitev za nakup kuhinje na takšen način je zelo priporočljiva, saj boste dejansko vse potrebno lahko planirali v naprej. Predvideli boste lahko vse funkcionalnosti, ki bi jih želeli imeti v svoji novi kuhinji, lahko boste vključili vse elemente, za katere verjamete, da jih boste potrebovali, prav tako pa boste lahko popolnoma vplivali na sam izgled, slog in barvne kombinacije vaše nove kuhinje. Mar ni to nekaj, kar bi si vsak želel?

Vas zanima izris kuhinje po meri? Cena se običajno razlikuje od ponudnika do ponudnika, za vas vsekakor pomembna informacija pa je, da številni ponudniki ponujajo 3D izris kuhinje popolnoma brezplačno!

Zakaj se odločiti za 3D izris kuhinje?

a.) Imeli boste možnost vašo kuhinjo videti preden jo bodo dejansko izdelali. Lahko si boste bolje predstavljali, kam bi želeli postaviti določene kuhinjske elemente, prav tako pa boste kuhinjo po meri lahko videli v celoti, kar vam bo pomagalo, da se boste veliko lažje odločili, ali vam je kot takšna dejansko všeč in bi želeli, da vam jo mizarstvo kuhinje izdela točno v takšni izvedbi.

b.) Možnost odkrivanja pomanjkljivosti in možnosti za izboljšave. 3D izris kuhinje vam bo tudi pomagal maksimalno izkoristiti prostor, ki ga imate na voljo, testirali boste lahko različne barvne kombinacije, različne vzorce in vrste lesa, kot seveda tudi različne postavitve kuhinjskih elementov, kar vam bo pomagalo do najboljše možne odločitve za vas.

3.) Kaj je dobro vedeti pred naročilom kuhinje po meri?

Ena izmed stvari, o kateri se je pametno predhodno pogovoriti z vašim mizarjem so zagotovo dostavni pogoji in montaža same kuhinje. Zasledili smo že nekaj mizarjev, ki kuhinje po meri sicer izdelajo in jih kasneje na lokaciji stranke tudi sestavijo, toda za dostavo kosov kuhinje, pa oni ne poskrbijo. Vsekakor se v naprej dogovorite o teh stvareh, da ne bo na koncu prišlo do kakšnih nepotrebnih nesoglasij oz. nesporazumov.

Pozanimajte se, ali vam mizarstvo kuhinje, kateremu boste zaupali izdelavo vaše kuhinje po meri nudi plačilo kuhinje na obroke. Kuhinje po meri so lahko kar drage in nekateri ljudje si ne morejo privoščiti, da bi jih plačali v enem kosu. Vsekakor nekaj o čemer se je dobro pogovoriti z vašim mizarjem pred oddajo dejanskega naročila

Morda pri izbiri kuhinje po meri številni pozabijo na to, da na kvaliteto in uporabnost kuhinje ne vpliva samo njena “konstrukcija” pač pa je zelo pomembna tudi pametna izbira vseh elementov, kot so hladilnik, kuhalna plošča, pečica, napa, pomivalni stroj, pomivalno korito itd. Kar nekaj je stvari, na katere je potrebno misliti, zato bodite zares pozorni, da boste vse elemente skrbno izbrali.

Eden izmed bolj praktičnih nasvetov pa je zagotovo ta, da se odločajte za bolj svetle barvne odtenke vaše kuhinje v primeru, da imate na voljo relativno malo prostora. Svetli odtenkih kuhinje oz. svetle barve bodo dajale občutek, da je kuhinja večja in bolj odprta / prostorna. Mizarstvo kuhinje vam bo zagotovo podalo takšno “idejo” v kolikor se jim bo zdelo, da bi to bila lahko dobra odločitev za vas.

Cena kuhinje po meri je običajno višja, kot če se odločite za že narejeno kuhinjo. Kuhinje po meri cena je seveda višja, saj gre za izdelavo “unikatnega” kosa pohištva, kar od mizarja zahteva več pozornosti in časa. Dejstvo pa je, da cena ni toliko višja, da si je običajni potrošniki ne bi morali privoščiti.