Kdo smo in zakaj obstaja ta spletna stran?

Veseli nas, da ste prišli na našo spletno stran, v katero smo vložili veliko našega časa in truda v upanju, da bo nekoč lahko pomagala vam.  Želimo vam pomagati, da boste na trgu precej lažje našli mizarja, ki bo za vas izdelal kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo!

Smo strastni ljubitelji pohištva, ki je izdelano iz kakovostnega masivnega lesa, saj verjamemo, da v vsak dom tak kos pohištva prinaša pridih narave, topline in domačnosti. Pohištvo izdelano iz kakovostnega in trpežnega lesa boste lahko uporabljali vrsto let.

Ker smo na trgu prepoznali potrebo po spletni strani, ki bi združevala kakovostne slovenske mizarje in vse, ki iščejo njihove storitve, smo se odločili, da postavimo spletno stran, ki bo omogočala prav to.

Vizija te spletne strani je omogoči vsem, ki bi želeli v svoj dom vključiti pohištvo izdelano po meri, da lahko na hiter, enostaven in popolnoma brezplačen način, pridobi ponudbe večjega števila ponudnikov mizarskih storitev, saj bo večje število ponudb služilo kot odlično izhodišče za izbor najbolj primernega ponudnika.

Za kakršnakoli vprašanja, se lahko vedno obrnete na nas, z izpolnitvijo kontaktnega obrazca, do katerega lahko dostopate TUKAJ.