omare po meri

Iščete mizarstvo, ki bo za vas izdelalo omare po meri?

Na tej spletni strani vam bomo pomagali najti mizarstvo, ki vam bo pripravilo popolnoma BREZPLAČNO in NEOBVEZUJOČO ponudbo za omare po meri. Povprašate seveda lahko za različne kose pohištva, ki jih potrebujete izdelane po naročilu. Prejeli boste lahko več različnih ponudb različnih proizvajalcev, od vas pa je potem odvisno za katerega se boste odločili.

Danes je izjemno težko najti mizarja, ki si bo vzel čas in zares poskrbel, da bo razumel želje in potrebe svojih strank. Vsekakor je razumevanje želja in potreb na prvem mestu, zato poiščite mizarstvo, ki si zasluži vaš denar, saj si boste tako precej izboljšali možnosti, da prejmete kakovosten produkt.

Pridobite popolnoma brezplačne in neobvezujoče ponudbe za omare po meri z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Strinjam se, da se moji podatki posredujejo različnim podjetjem z namenom priprave ponudbe za moje povpraševanje. Strinjam se, da mi na vpisan email pošiljate novice s te spletne strani.

Kaj je dobro vedeti, ko kupujete omare po meri?

Nakup pohištva vsekakor ni nekaj, kar bi ljudje opravljali zelo pogosto, saj pohištvo običajno kupujemo samo nekajkrat v življenju, zato je toliko bolj pomembno, da takrat ko ga kupujemo, dobro premislimo o čim več faktorjih, ki vplivajo na naše odločitve.

Ko kupujete pohištvo zato upoštevajte nekatera pravila, ki so se izkazala za zelo pomembna, v kolikor želite biti s pohištvom zadovoljni. Prvo pravilo je vsekakor, da ne varčujte preveč pri denarju, v kolikor je to seveda mogoče, kajti le tako se lahko nadejate kakovosti, ki bo trajala več let. Ko kupujete omare po meri ali pa kakšno drugo pohištvo, bodite torej zelo pozorni na to, da je kakovost zares dobra. Ko naročate pohištvo po meri boste to malo težko preverili, kajti kose pohištva je potrebno še izdelati. Svetujemo vam, da se pozanimate o predhodnem delu nekega mizarja, kar vam bo omogočilo, da boste videli, kaj vse lahko pričakujete od njega.

1.) Pravilo je torej kakovost

Kakovostne omare po meri so omare, ki vam bodo zdržale veliko let. Danes je na trgu mogoče najti številne ponudnike pohištva, ki pa si ne zaslužijo veliko pozitivnih komentarjev, saj gre v veliki večini za pohištvo, ki se zelo hitro obrabi, še posebej v primeru nekoliko bolj grobe uporabe. Tisti, ki stavijo na kakovost se zato veliko raje odločajo za omare po meri, kajti takrat se lahko prepričajo, da bo pohištvo narejeno tako, kot mora biti. Če imate neke posebne želje, kot so posebne dimenzije, posebne barve ali oblike, je vsekakor priporočljivo, da si izberete mizarstvo, ki vam bo lahko izdelalo omare po meri, namesto da se odpravljate v prodajalne in sprejemate kompromise, ki ne bodo zadovoljili vseh vaših potreb ali želja.

kakovostne omare po meri

2.) Pravilo: pravilna izbira lesa

Ko naročate pohištvo, ki je izdelano po meri, je pomembno, da dorečete iz kakšnega lesa želite, da bo izdelano. Opcij je danes na trgu nešteto. Lahko se seveda odločite tudi za kakšen drug material in ne les, toda les je še vedno med najbolj kakovostnimi in večina ljudi se odloča prav za ta čudovit naravni material.

Ko boste sprejemali odločitev iz kakšnega lesa bodo vaše omare po meri je dobro, da gledate širšo sliko in sicer, da imate v mislih vse ostalo pohištvo, ki se nahaja v nekem prostoru, kajti le tako boste lahko uskladili barvne odtenke in se čim bolj približali vzorce lesa. Omare po meri, ki so narejene nepremišljeno se hitro znajdejo na odpadu, zato teh napak ne počnite. Dobro premislite tudi, kako kakovosten les bi radi uporabljali, kar pa je običajno pogojeno z namenom uporabe pohištva, ki ga naročate. Če naročate pohištvo, ki bo uporabljeno zunaj, bo uporabljen les bistveno drugačen oz. bistveno drugače obdelan. O tem vas bo seveda opozoril vaš mizar, ki mora imeti veliko izkušenj s tega področja, toda vseeno je dobro, da te informacije imate, še preden se dejansko odpravite na trg.

omare iz kakovostnega lesa

3.) Pravilo: čas dobave

Ko se odločate za omare po meri bodite vedno pozorni na dobavni rok, saj so nekateri slovenski mizarji zelo zaposleni, kljub temu pa še vedno sprejemajo nova naročila. To običajno pomeni, da bodo potrebovali kar nekaj časa, preden bodo lahko dejansko dostavili nek produkt, česar si vi, kot naročnik skoraj zagotovo ne želite. Omare po meri, na katere je potrebno čakati več mesecev namreč prav nikogar ne zanimajo.

Nekateri mizarji so zelo dosledni in se bodo držali rokov, ki so jih postavili, na žalost pa je praksa pri številnih mizarjih takšna, da radi zamujajo ali premikajo roke, zaradi prezaposlenosti. Problem je v tem, da boste sami težko preverili, koliko časa dejansko bo nek mizar potreboval in ali je dejansko prost, vsekakor pa lahko preverite pri njegovih obstoječih strankah (če jih seveda poznate), koliko časa običajno nek mizar porabi in ali se drži dogovorjenih rokov.

Običajno je tako, da mizarstvo, ki ne vlaga veliko svoje pozornosti v dostavljanje naročil v roku ne zdrži kaj dolgo na trgu, saj se beseda hitro širi in v kolikor je bilo veliko zamud, se ljudje ne bodo več želeli vračati. Omare po meri vedno naročajte pri preverjenih mizarjih, ki jih dobro poznate, prav tako pa veliko šteje, če vas k nekemu podjetju napoti vaš bližnji prijatelj, sorodnik ali znanec, ki mu zaupate.

slika omare 3